Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730725657

Copa 730725657 Información oficial sobre el partido 730725657 en Hattrick

27.03.2024 09:15:00

Red Dominators Alineación oficial del equipo 'Red Dominators' en el partido 6 - 4 RFC_Flagman Alineación oficial del equipo 'RFC_Flagman' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Red Dominators Alineación oficial del equipo 'Red Dominators' en el partido 5 - 7 RFC_Flagman Alineación oficial del equipo 'RFC_Flagman' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,3 % 21,7 % 52,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Dominators

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Passats 28 minuts, Aniello Sambusiti, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Dominators es posava per davant!
  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 32 gràcies a la jugada de Malick Bayala, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): En Sergey Logashov entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Dominators, un peu providencial d'en Belchior Pereira va situar el 3-1 al panell digital.
  • 121 Minuto 73 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Alexander Rodnikov, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Dominators se les va manegar per posar per davant el seu equip: 4 - 3 al minut 73.
  • 123 Minuto 76 (Gol por la derecha): El jugador Malick Bayala de Dominators, després de 76 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 5 - 4 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Al minut 90 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Malick Bayala, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 4 per a Dominators.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Malick Bayala gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Alexander Eroschenko va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

RFC_Flagman

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Vladislav Burganov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 37 minuts quan Kishvardi Kikvidze va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Pavel Alaev, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 3 - 2.
  • 161 Minuto 47 (Gol por el centro): Als 47 minuts de partit, Sergey Vdovin de RFC_Flagman va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 3 - 3.
  • 162 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 74 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Vladimir Mikhailov de RFC_Flagman marcar el 4 - 4 i empatar així el partit.