Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730724838

Amistoso 730724838 Información oficial sobre el partido 730724838 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Sonco FC Alineación oficial del equipo 'Sonco FC' en el partido 2 - 7 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Bueno (7))
Sonco FC Alineación oficial del equipo 'Sonco FC' en el partido 0 - 9 San Pateste FC Alineación oficial del equipo 'San Pateste FC' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sonco FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sonco. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Silverio Drappa xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 104 Minuto 89 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Josip Teković va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Sonco: 2 a 7 al minut 89.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 73 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 73. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Josip Teković la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de António Araújo va servir per deixar enrere el gegant Fernando Goyaz al minut 75, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 88 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Cayetano Bongiovanni va ridiculitzar a en Fernando Goyaz amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Silverio Drappa de Sonco es va guanyar la targeta groga merescudament.

San Pateste FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 37 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 37 minuts Publio Cornelio Ganoya va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Markus Laube va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Al minut 40, Pateste va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Ahmad Fikri Anas, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Fernando Goyaz va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 138 Minuto 65 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de 费 (Fei) 杰明 (Jieming) va anar directament als peus de Ahmad Fikri Anas que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 5.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Pateste va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jan Szczepaniec.
  • 182 Minuto 86 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 86 de partit va donar a Pateste l'avantatge per 1 - 7. Gamal Aziz en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 74 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pateste van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jan Szczepaniec va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fernando Goyaz de Pateste va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.