Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730721676

Copa 730721676 Información oficial sobre el partido 730721676 en Hattrick

26.03.2024 19:15:00

real south force Alineación oficial del equipo 'real south force' en el partido 0 - 7 GruppoBellaVita Alineación oficial del equipo 'GruppoBellaVita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
real south force Alineación oficial del equipo 'real south force' en el partido 0 - 2 GruppoBellaVita Alineación oficial del equipo 'GruppoBellaVita' en el partido
Tiene un resultado normal 0.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

real south force

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ožbej Voranc de south la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Procopio Del Zotti de south amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roman Rusnarczyk de south va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Krzysztof Śmiejkowski de south es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.

GruppoBellaVita

Goles Goles

  • 116 Minuto 19 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 19, en Bronislav Jung del GBV va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Martys Barbatavičius que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pietro Paolo Balato va augmentar l'avantatge de GBV a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 119 Minuto 30 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Peter Kreitmeyr el va rematar Eligio Trinchese amb un magnífic cop de cap que va suposar el 0 - 3.
  • 184 Minuto 31 (Gol de penalti): Al minut 31 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de GBV, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Peter Kreitmeyr va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 183 Minuto 40 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 40, GBV va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Luya Darif.
  • 105 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 59, 聡 (So) 香川 (Kagawa) va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Luya Darif, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 6.
  • 180 Minuto 61 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 61 pels visitants. En Peter Kreitmeyr va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Pietro Paolo Balato, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Pietro Paolo Balato va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 216 Minuto 52 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bronislav Jung va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Luya Darif, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.