Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730720856

Copa 730720856 Información oficial sobre el partido 730720856 en Hattrick

26.03.2024 18:45:00

FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido 3 - 2 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Brummershausen Alineación oficial del equipo 'FC Brummershausen' en el partido 3 - 1 Real Sony Alineación oficial del equipo 'Real Sony' en el partido
Tiene un resultado normal 2.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,4 % 0,2 % 5,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Brummershausen

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Michael Arentschildt arribés a peus de Andreas Daniel Köhlers, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Brummershausen el 1 - 1.
  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Mathias Arzberger, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 74 gràcies a la jugada de Andreas Daniel Köhlers, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Al minut 3, Michael Arentschildt quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Andreas Daniel Köhlers va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Brummershausen va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 65 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Matthis Ossenbrink ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Real Sony

Goles Goles

  • 172 Minuto 3 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Johan Kunzl quedar desmarcat i marcar per a Real al minut 3. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Real prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Johan Kunzl.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ralf-Robert Ertler de Real la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.