Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730718717

Amistoso (Int., RC) 730718717 Información oficial sobre el partido 730718717 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 2 - 0 FK Pugulis Alineación oficial del equipo 'FK Pugulis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
kadizfornia Alineación oficial del equipo 'kadizfornia' en el partido 0 - 1 FK Pugulis Alineación oficial del equipo 'FK Pugulis' en el partido
Tiene suerte 0.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,0 % 1,5 % 84,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kadizfornia

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): kadizfornia va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 23 Santiago Adán va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 86 (Gol por la izquierda): kadizfornia va augmentar la diferència quan Santiago Adán no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kadizfornia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Artur Arriortua, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): En Galo Eiras es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de kadizfornia van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 65 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Galo Eiras, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): En Galo Eiras va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio De Talavera es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

FK Pugulis

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 38, en un 1 contra 1 amb el porter, però Ibon Narbarte va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Andris Riekstiņš des de l'esquerra.
  • 262 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Pugulis va estar a punt d'empatar al 40 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Suk-Man Jung que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 250 Minuto 88 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Emil Epov l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.