Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730716927

Amistoso (Int.) 730716927 Información oficial sobre el partido 730716927 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 3 - 1 Gimnasia y Esgrima (La Plata) Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Esgrima (La Plata)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malabo kings Alineación oficial del equipo 'Malabo kings' en el partido 1 - 1 Gimnasia y Esgrima (La Plata) Alineación oficial del equipo 'Gimnasia y Esgrima (La Plata)' en el partido
Tiene suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malabo kings

Goles Goles

  • 143 Minuto 35 (Gol de contra por la derecha): Miguel Soler va marcar al minut 35 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 0.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gianni Mumoli de Malabo aconseguir un gol al minut 64 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Malabo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mirco Berentzen va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 30 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Osvaldo Bicho va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Gianni Mumoli va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 234 Minuto 37 (Ocasión de penalti): Al minut 37 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Mirco Berentzen, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Malabo va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Gianni Mumoli va sortir per sobre el travesser.

Gimnasia y Esgrima (La Plata)

Goles Goles

  • 106 Minuto 42 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Mariano Alfredo Erviti va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 42, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gimnasia, mentre ja celebrava el 1 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Franco Ariel Lufrano que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Mariano Alfredo Erviti quasi aconsegueix empatar per Gimnasia al minut 39, però Berenguer Bartual va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 273 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Gimnasia va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Berenguer Bartual va desviar el xut final de Uriel Ortigoza després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 58 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Kepa Anchústegui ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.