Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730715305

Amistoso (Int.) 730715305 Información oficial sobre el partido 730715305 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

4AMIGOS Alineación oficial del equipo '4AMIGOS' en el partido 2 - 4 Slbujardas Alineación oficial del equipo 'Slbujardas' en el partido
2 / 4 Evento 1xxGoles / Evento 2xxOcasiones 4 / 7
1 / 1 Evento 1x0Goles de falta/Evento 2x0Ocasiones de falta 2 / 4
0 / 0 Evento 1x1Goles por el centro/Evento 2x1Ocasiones por el centro 2 / 3
0 / 1 Evento 141Goles de contra por el centro/Evento 241Ocasiones de contra por el centro 0 / 0
1 / 2 Evento 1x5Goles / Ocasiones evento especial 0 / 0
2 Evento 51xTarjetas 1
0 Evento 09xLesiones 0
21 % Posesión 45' 79 %
22 % Posesión 90' 78 %
Contraataques Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10 Táctica Atacar por el centro Nivel de táctica: 10Nivel de táctica: 10
4AMIGOS Alineación oficial del equipo '4AMIGOS' en el partido 2 - 4 Slbujardas Alineación oficial del equipo 'Slbujardas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
4AMIGOS Alineación oficial del equipo '4AMIGOS' en el partido 0 - 2 Slbujardas Alineación oficial del equipo 'Slbujardas' en el partido
Tiene suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

4AMIGOS

Goles Goles

  • 138 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Sadurní Culleré va anar directament als peus de Severino García de Burunda que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 3.
  • 186 Minuto 87 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 4AMIGOS va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Damian Tilică rematés de volea a la xarxa. El 2 - 3 pujava al marcador al minut 87.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de 4AMIGOS va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Severino García de Burunda va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 89 (Ocasión evento especial córner peinado): Emilio Jaén Mola quasi marca en una jugada assajada de córner que Martí Solagran havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Adrián Carratalá.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85 del partit, Adrián Carratalá de l'equip 4AMIGOS, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Slbujardas

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Enno Ojakõiv que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Slbujardas.
  • 185 Minuto 8 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 8 minuts, el tirador de faltes del Slbujardas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Filipe Meireles, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Enno Ojakõiv de Slbujardas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 20. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 190 Minuto 88 (Gol de falta): Al 88 minuts, El Slbujardas va fer el 2-4. En Hubert Foka va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 34 (Ocasión de falta): Rafael Mancera va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de Egolf Bontenackels que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Enno Ojakõiv. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 88 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Slbujardas van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Johann von Bödefeld, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Hubert Foka de Slbujardas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.