Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730715046

Amistoso 730715046 Información oficial sobre el partido 730715046 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

En Tomeu Vaigfort Alineación oficial del equipo 'En Tomeu Vaigfort' en el partido 1 - 1 Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
En Tomeu Vaigfort Alineación oficial del equipo 'En Tomeu Vaigfort' en el partido 2 - 0 Extres Alineación oficial del equipo 'Extres' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

En Tomeu Vaigfort

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Vaigfort, atacant per l'esquerra al minut 16, va aprofitar el magnífic llançament de Alfredo Carmuega per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Vaigfort, l'equip va recuperar la pilota al minut 27 i va contraatacar. En Ivan Dikov va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): En Alberto Besenzon va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Jaume Polls de Vaigfort va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Jaume Polls de Vaigfort es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.

Extres

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Chema Irabien entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Extres, un peu providencial d'en Diego Palacios va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Juan Mínguez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Manuel Triana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Chema Irabien ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 242 Minuto 83 (Ocasión de contra por la izquierda): El Extres va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 83, però en Ander Sandoval va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tomàs Puigpelat de Extres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 91 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chema Irabien.