Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730713993

Amistoso (Int., RC) 730713993 Información oficial sobre el partido 730713993 en Hattrick

20.03.2024 09:15:00

Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 5 - 3 Temporomandibular Disorders Alineación oficial del equipo 'Temporomandibular Disorders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Fanipol Alineación oficial del equipo 'Fanipol' en el partido 6 - 4 Temporomandibular Disorders Alineación oficial del equipo 'Temporomandibular Disorders' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,5 % 10,2 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fanipol

Goles Goles

  • 100 Minuto 37 (Gol de falta): Tadeusz Uljasz va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 37.
  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Fanipol per la dreta va donar com a resultat un gol de Abdou Youssouf al minut 85 que reduïa la distància a 2 - 3.
  • 113 Minuto 87 (Gol por la derecha): Després de 87 minuts de partit, Viachaslau Bahach igualava per Fanipol en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 187 Minuto 89 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Fanipol va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Tadeusz Uljasz en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 4 - 3.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Fanipol pel centre va donar un gran resultat: el gol de Viachaslau Bahach va posar el 5 - 3 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pilip Hrudzetski de Fanipol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Temporomandibular Disorders

Goles Goles

  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Onofrio Benetti, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 181 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32, Pier Cesare Bellina va augmentar l'avantatge de TMD a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Gianvito Verdicchio va ser l'anotador del 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Onofrio Benetti va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Fiorindo Haj, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 239 Minuto 21 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Salvatore Colaiuta va marxar de Abdou Youssouf en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de TMD van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Emil Chreňo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Vittorio Olmi després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Rostislav Alperovich va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Salvatore Colaiuta de TMD va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.