Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730713840

Amistoso (Int.) 730713840 Información oficial sobre el partido 730713840 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 3 - 2 Eastern Westerners Alineación oficial del equipo 'Eastern Westerners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Pirules FC Alineación oficial del equipo 'Pirules FC' en el partido 1 - 1 Eastern Westerners Alineación oficial del equipo 'Eastern Westerners' en el partido
Tiene suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,0 % 33,2 % 38,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pirules FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Pirules va posar-se per davant 1 - 0 al minut 13, quan Egor Panshin va llançar una pena màxima perfectament.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): Wout Robberecht va incrementar l'avantatge de Pirules amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 122 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pirules contenien la respiració mentre en Vittorio Dinger s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Al minut 7, Pau Thió arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Vittorio Dinger gairebé va marcar per a Pirules des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Eastern Westerners

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 31 minuts quan Saulo Rodrigues va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Brandan Harridge, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 1.
  • 164 Minuto 35 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Saulo Rodrigues de Westerners va marcar de penal l'empat al minut 35.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Westerners van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Jordan McCaffrey va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 215 Minuto 9 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Saulo Rodrigues quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 285 Minuto 27 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Sargis Janibekyan, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Kenny Wilken va fer una jugada per la banda esquerra, però Botond Juhász va aturar el seu xut.
  • 262 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Westerners va estar a punt d'empatar al 90 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Tommy Stanley que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kenny Wilken es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.