Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730713747

Amistoso 730713747 Información oficial sobre el partido 730713747 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Valencia Heat Alineación oficial del equipo 'Valencia Heat' en el partido 1 - 2 Los Pakitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Pakitos C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Valencia Heat Alineación oficial del equipo 'Valencia Heat' en el partido 0 - 7 Los Pakitos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Pakitos C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valencia Heat

Goles Goles

  • 116 Minuto 87 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 87, en Fernando Planillas del Valencia va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Federico Cignacco que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Federico Cignacco no va entrar per centímetres.

Los Pakitos C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 28, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Saturnino De Farías es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 64, Pakitos va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ben Sačić.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pakitos que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Saturnino De Farías, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Saturnino De Farías va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Paulo Filipe Firmino, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Paulo Filipe Firmino va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Ben Sačić, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.