Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730713573

Amistoso 730713573 Información oficial sobre el partido 730713573 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 0 - 4 CaravacaUD Alineación oficial del equipo 'CaravacaUD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
guli f.c. Alineación oficial del equipo 'guli f.c.' en el partido 0 - 1 CaravacaUD Alineación oficial del equipo 'CaravacaUD' en el partido
Tiene un resultado normal 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,8 % 0,2 % 94,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

guli f.c.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 9 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de guli va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Denis Gaspar, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kenneth Bolcioni de guli es va emportar una amonestació al minut 62 per provocar un rival.

CaravacaUD

Goles Goles

  • 172 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CaravacaUD va ser finalitzada des de l'esquerra per Halis Kocademir al minut 35. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 181 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37, Mario Vecchi va augmentar l'avantatge de CaravacaUD a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Mario Vecchi va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 138 Minuto 79 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Fritz Dierl arribés a peus de Jeremias Moeskops, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a CaravacaUD el 0 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Andrés Bustos, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 8 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Jeremias Moeskops va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CaravacaUD que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 280 Minuto 57 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 57 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.