Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730713425

Amistoso (Int.) 730713425 Información oficial sobre el partido 730713425 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 0 - 3 FC DLS Alineación oficial del equipo 'FC DLS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Que viene, que viene Alineación oficial del equipo 'Que viene, que viene' en el partido 1 - 1 FC DLS Alineación oficial del equipo 'FC DLS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,0 % 37,1 % 32,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Que viene, que viene

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Marc Gabilondo de viene, va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

FC DLS

Goles Goles

  • 190 Minuto 20 (Gol de falta): Al 20 minuts, El DLS va fer el 0-1. En Lambert Montoliu va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 66 de partit va donar a DLS l'avantatge per 0 - 2. Raymond Guzman en va ser l'anotador.
  • 139 Minuto 72 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Elmar Drion van servir per superar a l'últim defensor, en Marc Gabilondo. Tot va acabar amb el 0 - 3 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de DLS cantant "Elmar Drion selecció!"

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Santos Guerra de DLS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 20, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, el DLS va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Lambert Montoliu s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 285 Minuto 76 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de DLS la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del DLS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Irvin Chevalier, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 78 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Elmar Drion de DLS es va guanyar la targeta groga merescudament.