Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712949

Amistoso (Int.) 730712949 Información oficial sobre el partido 730712949 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 3 - 0 Bepi Alineación oficial del equipo 'Bepi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lokomotriv Alineación oficial del equipo 'Lokomotriv' en el partido 4 - 0 Bepi Alineación oficial del equipo 'Bepi' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lokomotriv

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 34 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Nemo Lysens. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 83, en Alejandro Fernández Bautista la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Efrén Morán que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Efrén Morán va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lokomotriv va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Nemo Lysens va sortir per sobre el travesser.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Pacôme Moro gairebé va marcar per a Lokomotriv des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Bepi

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 88 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Víctor Fernán González va entorpir al marcador d'en Gertje van Wijk per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.