Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712839

Amistoso (Int.) 730712839 Información oficial sobre el partido 730712839 en Hattrick

20.03.2024 15:20:00

L'OL DU 67 Alineación oficial del equipo 'L'OL DU 67' en el partido 2 - 3 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
L'OL DU 67 Alineación oficial del equipo 'L'OL DU 67' en el partido 4 - 4 cest la vie Alineación oficial del equipo 'cest la vie' en el partido
Tiene mala suerte 3.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.86Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'OL DU 67

Goles Goles

  • 123 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador Hendrick Burton de LOL, després de 22 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 102 Minuto 72 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de LOL van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Alex Étienne en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 61 (Ocasión por el centro): LOL enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Al 71, Mikaël Le Coz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Miguel Fernández Folguera. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Pierre-Henry Mazingue després que el jugador de LOL li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

cest la vie

Goles Goles

  • 164 Minuto 23 (Gol de penalti): Una entrada a destemps dins l'àrea local al minut 23 no va donar cap alternativa a l'àrbitre, que va xiular penal a favor de cest. Javier Elorriaga el va llançar amb força i precisió. 1 - 1.
  • 174 Minuto 59 (Gol de penalti): Al minut 59 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 1 - 2. Javier Elorriaga va llençar el penal ras arran de pal.
  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Joan Gelats va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cest, Tenyo Marinov, que va marcar, sense saber com, el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Al minut 7, un refús desafortunat de Manoël Juré, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Joan Prat no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Venancio Tejeiro, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 64 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. cest va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73 Manoël Juré va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Joaquín Chodes, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Briansó de cest es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.