Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712682

Amistoso 730712682 Información oficial sobre el partido 730712682 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido 4 - 0 Montoliucity Alineación oficial del equipo 'Montoliucity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Silver Cádiz FC Alineación oficial del equipo 'Silver Cádiz FC' en el partido 2 - 0 Montoliucity Alineación oficial del equipo 'Montoliucity' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Silver Cádiz FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Silver, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Jorge Caldentey per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Silver va aconseguir el 2 - 0 quan Mirete Ramón y Cajal va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Silver va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vijay Cherukupally des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Al minut 51, Silver va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Yevhen Andriienko, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): En Mirete Ramón y Cajal, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Al minut 54 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Luis Dicastillo de Silver va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El Silver ho intentava per la dreta per mitjà de Jorge Caldentey, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Montoliucity

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Montoliucity va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Alberto La Plaza Blas, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Montoliucity, l'equip va recuperar la pilota al minut 37 i va contraatacar. En Nicola Nannoni va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.