Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730712119

Amistoso (RC) 730712119 Información oficial sobre el partido 730712119 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido 3 - 2 Pitxuta F.C. Alineación oficial del equipo 'Pitxuta F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Candeán C.F. Alineación oficial del equipo 'Candeán C.F.' en el partido 2 - 2 Pitxuta F.C. Alineación oficial del equipo 'Pitxuta F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.38Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
30,9 % 37,4 % 31,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Candeán C.F.

Goles Goles

  • 124 Minuto 4 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 4 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Wacław Okrasa llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): El jugador Pierpaolo Defilippi de Candeán, després de 29 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 139 Minuto 113 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Stefaan De Vuijst va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Ibai Loiti per fer-li una sotana i encarar la porteria. Quan tothom esperava una canonada, va sorprendre tothom amb una vaselina magistral, anotant el 3 - 2

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Pierpaolo Defilippi va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Gianluca Kiener. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Candeán va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Stefaan De Vuijst, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Josh Underbarrow després que el jugador de Candeán li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wacław Okrasa de Candeán va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Pitxuta F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 16 (Gol evento especial córner peinado): En Javier Manuel Navarro Alas entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Pitxuta, un peu providencial d'en Didac Arce Janariz va situar el 1-1 al panell digital.
  • 162 Minuto 54 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 54, quan Aridane Zaragueta va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 37 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Vincent Bohnhorst va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 263 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Vincent Bohnhorst va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 270 Minuto 64 (Ocasión de falta): En Vincent Bohnhorst va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 64. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 271 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pedro Pascual que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 92 (Ocasión por la derecha): En Aridane Zaragueta va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Muñoz Miralles de Pitxuta es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.