Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730710919

Amistoso (Int.) 730710919 Información oficial sobre el partido 730710919 en Hattrick

20.03.2024 09:45:00

Murphy's Torna Club "B" Alineación oficial del equipo 'Murphy's Torna Club "B"' en el partido 5 - 0 Sporting Gretha Alineación oficial del equipo 'Sporting Gretha' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Murphy's Torna Club "B" Alineación oficial del equipo 'Murphy's Torna Club "B"' en el partido 4 - 0 Sporting Gretha Alineación oficial del equipo 'Sporting Gretha' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Murphy's Torna Club "B"

Goles Goles

  • 123 Minuto 30 (Gol por la derecha): Murphy'sTC s'avançava al marcador al minut 30, després d'un rebot que va caçar en Derby Mwanajiti per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 118 Minuto 47 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 47, el Murphy'sTC va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bendegúz Kósa, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 2 - 0.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Murphy'sTC va augmentar la diferència quan Márk György no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): En Bendegúz Kósa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Murphy'sTC, un peu providencial d'en Csanád Czár va situar el 4-0 al panell digital.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Theo Grundler va aprofitar per marcar el 5 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Márk György va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 233 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local László Pénzely va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Sporting Gretha

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 56 (Ocasión de contra por el centro): En Pedri Bonilla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.