Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730710474

Amistoso (RC) 730710474 Información oficial sobre el partido 730710474 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido 8 - 0 HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AxAbelfer Alineación oficial del equipo 'AxAbelfer' en el partido 5 - 0 HeisenFC Alineación oficial del equipo 'HeisenFC' en el partido
Tiene bastante suerte 5.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AxAbelfer

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Al minut 4 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a AxAbelfer va ser Steffen Herber.
  • 132 Minuto 32 (Gol por la izquierda): En Uge Pérez García de AxAbelfer va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de AxAbelfer va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gustavo Braga progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, AxAbelfer va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Steffen Herber, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 133 Minuto 36 (Gol por la derecha): AxAbelfer va aconseguir el 5 - 0 quan Diego Melendi va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de AxAbelfer a 6 - 0. Simone Rosoni va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 73 (Gol por la derecha): AxAbelfer va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Emiliano Aurigemma va poder fer el 7 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): El 8 - 0 va pujar al marcador quan AxAbelfer va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Uge Pérez García des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 28 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a AxAbelfer va estar a punt d'arribar en un córner. En Mauro Saavedra Quijano va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Steffen Herber va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Mauro Saavedra Quijano rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 219 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Steffen Herber va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Gianantonio Francescoli, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Roldán.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Uge Pérez García es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

HeisenFC

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Eleodoro das Conchas al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Simó Forment va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Fortià Panadès va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): En Fortià Panadès va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.