Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730709463

Amistoso (Int., RC) 730709463 Información oficial sobre el partido 730709463 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 3 - 4 Fotbalistii de pe deal Alineación oficial del equipo 'Fotbalistii de pe deal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Minnesota Squirrels Alineación oficial del equipo 'Minnesota Squirrels' en el partido 5 - 2 Fotbalistii de pe deal Alineación oficial del equipo 'Fotbalistii de pe deal' en el partido
Tiene mala suerte 5.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,1 % 1,1 % 12,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Minnesota Squirrels

Goles Goles

  • 101 Minuto 28 (Gol por el centro): El Squirrels no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ian Barker es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 113 Minuto 29 (Gol por la derecha): Al minut 29, Squirrels aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Kazım Hazan va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 123 Minuto 55 (Gol por la derecha): El jugador Dimitar Alexandrov de Squirrels, després de 55 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Squirrels va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 4 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Dimitar Alexandrov ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Vasile Rogobete al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Dimitar Alexandrov va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Squirrels va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Kent-Göran Östner va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Vasile Rogobete.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Ian Barker va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 213 Minuto 106 (Ocasión por la derecha): El Squirrels va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Athmane Benayada la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Fotbalistii de pe deal

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Marinică Gheorghe va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Fotbalistii.
  • 182 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Florin-Cristian Rusu va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Ovidiu Bădiţă que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 172 Minuto 102 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Fotbalistii va ser finalitzada des de l'esquerra per Florin-Cristian Rusu al minut 102. Els visitants es posaven per davant del marcador: 3 - 4.