Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730708728

Amistoso 730708728 Información oficial sobre el partido 730708728 en Hattrick

20.03.2024 22:50:00

Caribe F.C. Alineación oficial del equipo 'Caribe F.C.' en el partido 5 - 2 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Caribe F.C. Alineación oficial del equipo 'Caribe F.C.' en el partido 6 - 0 Atletico Suciedad Alineación oficial del equipo 'Atletico Suciedad' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caribe F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 18 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Caribe una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Jürgen Galsterer, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 18.
  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats van embogir quan en Jürgen Galsterer va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Caribe.
  • 120 Minuto 52 (Gol de falta): Robert Tudela va donar a Caribe un avantatge de 3 - 2 amb un magnífic llançament de falta.
  • 133 Minuto 65 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Caribe va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Chris Kamecka des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Valentin Simion, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 2 per a Caribe.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Caribe va estar a punt de posar-se per davant al minut 6 però Robert Tudela va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 8 (Ocasión por el centro): Caribe enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Passaven 38 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Nukri Bartaia va rematar alt.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Robert Tudela va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76, Robert Tudela gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Irakli Bendianishvili va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Atletico Suciedad

Goles Goles

  • 142 Minuto 7 (Gol de contra por la izquierda): En Amancay Mimica va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 1. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 39 minuts quan Genaro Del Rosario Fuica va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 2 per a Sucios.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 72 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jamshid Chambari, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.