Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730707727

Amistoso (Int., RC) 730707727 Información oficial sobre el partido 730707727 en Hattrick

20.03.2024 13:00:00

Hams Front Alineación oficial del equipo 'Hams Front' en el partido 5 - 3 Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Hams Front Alineación oficial del equipo 'Hams Front' en el partido 0 - 2 Matracas F.C. Alineación oficial del equipo 'Matracas F.C.' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hams Front

Goles Goles

  • 118 Minuto 56 (Gol evento especial córner peinado): Front va aconseguir el 1 - 2 gràcies a una jugada assajada de córner en què Chiel van Oldebarneveld, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Tommy Hingebjerg que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 140 Minuto 62 (Gol de contra de falta): El porter de Front va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Gilbert Willems va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 2!
  • 121 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Kahraman Üksüm, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Front se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 71.
  • 141 Minuto 93 (Gol de contra por el centro): El Front era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Loukas Van Rompuy va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 4 - 3 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 110 (Gol por el centro): Al minut 110 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Memphis Debackere, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Front.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 88 (Ocasión de contra por la derecha): Front van sortir al contraatac amb encert al minut 88, però Chiel van Oldebarneveld no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Chiel van Oldebarneveld de Front va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Matracas F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): En Max Gerner donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 41 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Andrés Bermúdez va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Matracas, Olgun Çevik, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 108 Minuto 83 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 3 - 3 s'ha de veure repetit: en Bertalan Mányi de Matracas va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Olgun Çevik, que no va perdonar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Pol Llagostera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Bohuslav Brousil va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Bertalan Mányi de Matracas, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Andrés Bermúdez, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 35 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Després de 43 minuts, Bertalan Mányi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Bohuslav Brousil va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Pierpaolo Favari quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Bohuslav Brousil, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 273 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): Pierpaolo Favari va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Bohuslav Brousil, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pierpaolo Favari que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 261 Minuto 101 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Richard Fyfe va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Olgun Çevik de Matracas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 70 (Tarjeta roja directa): Al minut 70, Pier Cesare Codispoti de Matracas va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 73 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Dragoş Merişescu després que el jugador de Matracas li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.