Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730705134

Amistoso (Int., RC) 730705134 Información oficial sobre el partido 730705134 en Hattrick

19.03.2024 19:20:00

Beautiful Losers Alineación oficial del equipo 'Beautiful Losers' en el partido 1 - 4 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Beautiful Losers Alineación oficial del equipo 'Beautiful Losers' en el partido 1 - 5 F.c. Cheguia Alineación oficial del equipo 'F.c. Cheguia' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beautiful Losers

Goles Goles

  • 122 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Kilian Dingreville de Beautiful aconseguir un gol al minut 23 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Primo Margutti de Beautiful amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

F.c. Cheguia

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Toni Mustikkamaa va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 174 Minuto 76 (Gol de penalti): En Toni Mustikkamaa va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 76. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 78 (Gol por la derecha): Al minut 78, CheG va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Hitzeder Azpee, amb un xut sec des de la dreta.
  • 181 Minuto 81 (Gol por el centro): Christian Klöden va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 81, i va fer pujar el 1 - 4 per a CheG.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del CheG que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Toni Mustikkamaa, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Es duien 16 minuts de partit jugats quan Totte Eriksson va estar a punt de posar per davant a CheG amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Angelo Arapi va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 71 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de CheG a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Anicet Lleonsí va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Jesús Raguenel va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Héctor Velasco Gascón va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Cristian Revuelta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.