Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730704523

Amistoso (Int.) 730704523 Información oficial sobre el partido 730704523 en Hattrick

20.03.2024 15:15:00

FC.Guixitaka Alineación oficial del equipo 'FC.Guixitaka' en el partido 3 - 2 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC.Guixitaka Alineación oficial del equipo 'FC.Guixitaka' en el partido 3 - 1 A LA TIBIA F.C. Alineación oficial del equipo 'A LA TIBIA F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,5 % 0,2 % 5,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC.Guixitaka

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): FC.Guixitaka, atacant per l'esquerra al minut 24, va aprofitar el magnífic llançament de Francesc Boluda per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Àngel Campderrich va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 0 al minut 31.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del FC.Guixitaka contenien la respiració mentre en Àngel Campderrich s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Josep Albert Hubach arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Florimond Delarbre va estar a punt de sentenciar el partit al minut 70, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josep Albert Hubach es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Àngel Campderrich de FC.Guixitaka va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

A LA TIBIA F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 39 (Gol evento especial extremo + rematador): En Gedvardas Jučius va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Pedro Encinas la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 40 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Paul-Christian Kanewurff va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): Amb 26 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Paul-Christian Kanewurff va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.