Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730704191

Amistoso (Int., RC) 730704191 Información oficial sobre el partido 730704191 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido 5 - 1 Sporting Clube Messines Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Messines' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Aspirantes FC Alineación oficial del equipo 'Aspirantes FC' en el partido 4 - 0 Sporting Clube Messines Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube Messines' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aspirantes FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 els aficionats van embogir quan en Héctor Agray va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Aspirantes.
  • 131 Minuto 29 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Darius Clofent es va introduir dins la defensa central al minut 29, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Aspirantes va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Elbo Audebert va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Aspirantes va aconseguir el 4 - 0 quan Daniel Catasús va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 69 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 69 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Aspirantes. A fi d'aconseguir el 5 - 1, van tocar-la en curt per tal que Alex Arretagibel xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Héctor Agray va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Alfonso Teruel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Silvano Gonçalves va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ander Amaondo va estar a punt de sentenciar el partit al minut 40, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Domingo Olalla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Teruel de Aspirantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Sporting Clube Messines

Goles Goles

  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 58, el jugador visitant Bento Manique va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 12 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Tomás Olivença va servir per deixar enrere el gegant 苗 (Miao) 聪明 (Congming) al minut 12, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.