Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703706

Amistoso 730703706 Información oficial sobre el partido 730703706 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

C.D. Marruecojos Alineación oficial del equipo 'C.D. Marruecojos' en el partido 5 - 0 Monines FC Alineación oficial del equipo 'Monines FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. Marruecojos Alineación oficial del equipo 'C.D. Marruecojos' en el partido 2 - 1 Monines FC Alineación oficial del equipo 'Monines FC' en el partido
Tiene bastante suerte 2.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,6 % 3,4 % 18,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. Marruecojos

Goles Goles

  • 140 Minuto 12 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Marruecojos va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Driek Breemen aconseguint el 1 - 0.
  • 133 Minuto 15 (Gol por la derecha): Amb 15 minuts jugats, en Fabrizio Brivio va augmentar l'avantatge de Marruecojos a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 134 Minuto 24 (Gol de penalti): Marruecojos va obtenir un penal al minut 24, que va llançar a la perfecció Driek Breemen. 3 - 0 a favor dels locals.
  • 141 Minuto 35 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Marruecojos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 4 - 0 mitjançant en Moris Saetta.
  • 143 Minuto 70 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Marruecojos eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 70, Erasmo Pastano va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 5 - 0.

Monines FC

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Monines va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Manuel Seijo no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13, Ángel Valdés de Monines va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.