Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703691

Amistoso (RC) 730703691 Información oficial sobre el partido 730703691 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

San Miguelito C.F Alineación oficial del equipo 'San Miguelito C.F' en el partido 5 - 0 Burjassot City Alineación oficial del equipo 'Burjassot City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Miguelito C.F Alineación oficial del equipo 'San Miguelito C.F' en el partido 3 - 1 Burjassot City Alineación oficial del equipo 'Burjassot City' en el partido
Tiene suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,0 % 0,3 % 6,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Miguelito C.F

Goles Goles

  • 186 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de Miguelito va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Ibardin Oarritz.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Miguelito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Juri Bartoletti va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 41 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Miguelito va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Juri Bartoletti, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 3 - 0.
  • 136 Minuto 74 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Aniol Cartes encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Martin Pablo Yañez anotar per a Miguelito el 4 - 0. Millor no veure'n la repetició.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): Miguelito va aconseguir el 5 - 0 quan Ibardin Oarritz va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 23 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Miguelito va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Florin Boţ, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): Passaven 49 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Juri Bartoletti va rematar alt.
  • 231 Minuto 58 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Pietro Claudio Benucci va estar a punt de sentenciar el partit al minut 58, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Burjassot City

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 54 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Héctor Ugarte va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Aniol Cartes, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miquel Vilamasana de Burjassot la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.