Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703316

Amistoso 730703316 Información oficial sobre el partido 730703316 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 2 - 3 Nitzerts 41's Alineación oficial del equipo 'Nitzerts 41's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.E. Rutxere Alineación oficial del equipo 'C.E. Rutxere' en el partido 1 - 2 Nitzerts 41's Alineación oficial del equipo 'Nitzerts 41's' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,6 % 36,8 % 33,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.E. Rutxere

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Rutxere el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Raphael Mporogomyi va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 100 Minuto 83 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Raphael Mporogomyi va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 78 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): 付 (Fu) 国彬 (Guobin) de Rutxere va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Fabio Marian que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Álvaro Serna de Rutxere es va guanyar la targeta groga merescudament.

Nitzerts 41's

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Chad Logan va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de Nitzerts Marc Sifré va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Raphael Mporogomyi va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Marc Sifré, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 37 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Marc Sifré va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Crispín Pineda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.