Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703259

Amistoso 730703259 Información oficial sobre el partido 730703259 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Pingüino F. C. Alineación oficial del equipo 'Pingüino F. C. ' en el partido 0 - 4 Cala boix Alineación oficial del equipo 'Cala boix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pingüino F. C. Alineación oficial del equipo 'Pingüino F. C. ' en el partido 2 - 1 Cala boix Alineación oficial del equipo 'Cala boix' en el partido
Tiene mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,4 % 0,6 % 10,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pingüino F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Pingüino va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ejvind Bentzen en un 1 contra 1 amb el porter Diego Gietaria, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Pingüino va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 21 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jordi Figueras ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Cala boix

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cala prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Michael-Helmut Filser.
  • 136 Minuto 42 (Gol evento especial inexperiencia rival): Clarencio Fontdemora va deixar patent la seva inexperiència al minut 42, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Dino Freitas Reis va marcar sense oposició, posant el marcador a 0 - 2 per a Cala.
  • 181 Minuto 47 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Štefan Múčka de Cala l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 47 de partit.
  • 181 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61, Štefan Múčka va augmentar l'avantatge de Cala a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 2 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Richard Jensen va intentar anar-se'n per velocitat al minut 2 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Štefan Múčka, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Štefan Múčka va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): Michael-Helmut Filser va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 48, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dino Freitas Reis de Cala es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Hernán Mondragón de Cala amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.