Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730703116

Amistoso 730703116 Información oficial sobre el partido 730703116 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 5 Rue C.F. Alineación oficial del equipo 'Rue C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
jegplasencia Alineación oficial del equipo 'jegplasencia' en el partido 0 - 4 Rue C.F. Alineación oficial del equipo 'Rue C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

jegplasencia

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Lorentzo Zabalo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de jegplasencia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 202 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Al 9, Víctor Dosma hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Miroslav Světlík. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 243 Minuto 79 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de jegplasencia va anar a parar a la dreta de l'atac on en Raffi Gutmann, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Rue C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Siegmund Hohenfelder que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a C.F..
  • 181 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5, Juvents Kupčs va augmentar l'avantatge de C.F. a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Al minut 15 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Siegmund Hohenfelder va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Siegmund Hohenfelder va augmentar l'avantatge de C.F. a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, els visitants es van col·locar 0 - 5 per sobre quan Trpimir Rukavina va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 7 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Alejandro Martí Tovar al minut 7.
  • 207 Minuto 53 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Alejandro Martí Tovar va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Vlastimil Stárek.