Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730701741

Amistoso (Int.) 730701741 Información oficial sobre el partido 730701741 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido 3 - 0 Schmidler FC Alineación oficial del equipo 'Schmidler FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Nayara Team Alineación oficial del equipo 'Nayara Team' en el partido 2 - 0 Schmidler FC Alineación oficial del equipo 'Schmidler FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nayara Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Nayara, atacant per l'esquerra al minut 4, va aprofitar el magnífic llançament de 黄 (Huang) 偌枫 (Ruofeng) per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Nayara va augmentar la diferència quan 黄 (Huang) 偌枫 (Ruofeng) no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Al minut 60, Nayara va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Fernando Urraburu, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Alan Topolovčan es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Valencia per poc que no incrementa el marcador al minut 56. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Victor Le Naour va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Passaven 71 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Sebastià Campeny va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 19, Raimundo Ruano de Nayara va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Schmidler FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): Schmidler van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Florent Fust des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Janosch Weckherlin de Schmidler es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Janosch Weckherlin va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.