Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730701000

Amistoso (Int., RC) 730701000 Información oficial sobre el partido 730701000 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 5 - 2 Fc Kerminator Alineación oficial del equipo 'Fc Kerminator' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
eL FeRRoL Alineación oficial del equipo 'eL FeRRoL' en el partido 4 - 2 Fc Kerminator Alineación oficial del equipo 'Fc Kerminator' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,7 % 4,3 % 19,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

eL FeRRoL

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 del partit, el jugador Alfredo De Flor de FeRRoL va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Urrue ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, FeRRoL es posava per davant 2 a 1.
  • 121 Minuto 63 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aman Concha, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del FeRRoL se les va manegar per posar per davant el seu equip: 3 - 2 al minut 63.
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): FeRRoL va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Luboš Mikunda va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de FeRRoL pel centre va donar un gran resultat: el gol de Fabiano Francese va posar el 5 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 37 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de FeRRoL va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a 郑 (Zheng) 贤俊 (Xianjun), que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Jean-Rémy Chesneau de FeRRoL va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Fc Kerminator

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): FcK agafava avantatge al minut 15 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Aki Kivivuori amb mestria.
  • 163 Minuto 56 (Gol por la derecha): El jugador visitant Aki Kivivuori va aconseguir empatar 2 - 2 al minut 56 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Erkka Engman, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 22 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. FcK va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del FcK que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vihtori Ervasti, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Erkka Engman ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 263 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Aki Kivivuori va encarar al porter al 52, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marijn Van Loon es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.