Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730700779

Amistoso 730700779 Información oficial sobre el partido 730700779 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

La Peluconeria Alineación oficial del equipo 'La Peluconeria' en el partido 0 - 5 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Peluconeria Alineación oficial del equipo 'La Peluconeria' en el partido 1 - 3 Blas de Lezo Alineación oficial del equipo 'Blas de Lezo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,2 % 0,5 % 90,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Peluconeria

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de José Alberto Doñapalla va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Jani Tulkki. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Diego Pasquino de Peluconeria va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Blas de Lezo

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador de Lezo Osman Turgut va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 26 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Giangiacomo Pennacchietti, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 135 Minuto 36 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Osman Turgut de Lezo va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 3.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Giangiacomo Pennacchietti de Lezo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 39 de partit.
  • 183 Minuto 51 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 51, Lezo va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Daniel Baltariu.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, el Lezo va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Matthias Waren s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Meteri Leonisena de Lezo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.