Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730700083

Amistoso (Int.) 730700083 Información oficial sobre el partido 730700083 en Hattrick

20.03.2024 10:45:00

Black Horse Scherz Alineación oficial del equipo 'Black Horse Scherz' en el partido 5 - 0 Playafels Alineación oficial del equipo 'Playafels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Black Horse Scherz Alineación oficial del equipo 'Black Horse Scherz' en el partido 5 - 0 Playafels Alineación oficial del equipo 'Playafels' en el partido
Tiene un resultado normal 5.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Horse Scherz

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): BHS va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 22 Joseph Maynard va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Saidy Brockmann es va introduir dins la defensa central al minut 41, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 42 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Mike Gerstner va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.
  • 131 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mike Gerstner, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a BHS.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): BHS va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Bruce Lavallée va poder fer el 5 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Saidy Brockmann es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 241 Minuto 55 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de BHS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Saidy Brockmann, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): El BHS ho intentava per la dreta per mitjà de Isidor Svensson, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 77 quan Joseph Maynard de BHS gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Playafels

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 19 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Erroman Ibirriaga va servir per deixar enrere el gegant Tobias Goeth al minut 19, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 239 Minuto 33 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Erroman Ibirriaga va deixar a Tobias Goeth assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.