Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730699020

Amistoso (Int.) 730699020 Información oficial sobre el partido 730699020 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 1 - 8 K-City Stormcatchers Alineación oficial del equipo 'K-City Stormcatchers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sagunto C.F. Alineación oficial del equipo 'Sagunto C.F.' en el partido 0 - 5 K-City Stormcatchers Alineación oficial del equipo 'K-City Stormcatchers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sagunto C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 26 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Tuomas Annola sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Antoine Banon que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Ingo Päffgen que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mitchell Jumelet es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

K-City Stormcatchers

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Stormcatchers va ser finalitzada des de l'esquerra per Domantas Jerchovas al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 4 (Gol por la izquierda): Juchin Qutugh va aprofitar un error defensiu al minut 4, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Stormcatchers.
  • 183 Minuto 28 (Gol por la derecha): Al minut 28, un xut de Benno Rabl des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Emil Vieira de Stormcatchers va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 31. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 183 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al 55 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Stormcatchers augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Ulrich Stockhammer es rifés el porter i marqués el 1 - 5.
  • 181 Minuto 57 (Gol por el centro): Florian von Frisch va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 57, i va fer pujar el 1 - 6 per a Stormcatchers.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 71, Stormcatchers va augmentar el seu avantatge a 1 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Otto Wirth.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Tobias Krieger va anar a parar al cap de Ulrich Stockhammer que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Stormcatchers el 1 - 8.