Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730698247

Amistoso (Int.) 730698247 Información oficial sobre el partido 730698247 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 0 - 2 BSG_Wismut_Gera Alineación oficial del equipo 'BSG_Wismut_Gera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Ajarr Alineación oficial del equipo 'F.C. Ajarr ' en el partido 2 - 0 BSG_Wismut_Gera Alineación oficial del equipo 'BSG_Wismut_Gera' en el partido
Tiene mala suerte 2.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Ajarr

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Ajarr va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Isaac Sáez Gutiérrez en un 1 contra 1 amb el porter Tuncay 'Van der Saar' Erdener, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): Al minut 53, Diego Turull arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 202 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Rafael Idiolo va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 89 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.

BSG_Wismut_Gera

Goles Goles

  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): Gera agafava avantatge al minut 70 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Oliver Neuville amb mestria.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 89 en Megiel Mauve va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Gilles Heirbrandt podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 2 va pujar al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): Al minut 22, Stanisław 'Robben' Gurgacz de Gera va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jackson Bakovic de Gera amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.