Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730698080

Amistoso 730698080 Información oficial sobre el partido 730698080 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 6 - 2 cosmos de irta cf Alineación oficial del equipo 'cosmos de irta cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Equipo Mox Alineación oficial del equipo 'Equipo Mox' en el partido 4 - 0 cosmos de irta cf Alineación oficial del equipo 'cosmos de irta cf' en el partido
Tiene suerte 3.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Equipo Mox

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): Equipo s'avançava al marcador al minut 9, després d'un rebot que va caçar en Alejandro Abeeta per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 19 (Gol por la derecha): Amb 19 minuts jugats, en Ignacio Serrano va augmentar l'avantatge de Equipo a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 137 Minuto 21 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Ramón Duque de Estrada va anar a parar al cap de Pablo Narváez que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Equipo el 3 - 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Equipo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pablo Narváez des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Equipo va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Manuel Torroja va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 91 (Gol por la derecha): Ramón Duque de Estrada va incrementar l'avantatge de Equipo amb el 6 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Juan Gual va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Joan Manuel Granell. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 230 Minuto 49 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Lluís Maria Rafart, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Amado Cadórniga de Equipo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Serrano de Equipo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

cosmos de irta cf

Goles Goles

  • 154 Minuto 22 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Sakari Vottonen. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 64, el jugador visitant Kepa Enea va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Eugene Pous va ridiculitzar a en Lluís Maria Rafart amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tankut Tüzel de cosmos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.