Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730697537

Amistoso (Int., RC) 730697537 Información oficial sobre el partido 730697537 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

revolta 05 Alineación oficial del equipo 'revolta 05' en el partido 2 - 1 Storrökarna BK Alineación oficial del equipo 'Storrökarna BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
revolta 05 Alineación oficial del equipo 'revolta 05' en el partido 3 - 0 Storrökarna BK Alineación oficial del equipo 'Storrökarna BK' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

revolta 05

Goles Goles

  • 121 Minuto 40 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Joel Lehtmets, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del revolta se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 40.
  • 121 Minuto 89 (Gol por el centro): revolta va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 89 Turi Summerside va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Joel Lehtmets va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): revolta va estar a punt de posar-se per davant al minut 20 però Joel Lehtmets va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Turi Summerside va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de revolta.
  • 222 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): revolta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Joel Lehtmets va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Göte Hansson.
  • 231 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Julian Machran va estar a punt de sentenciar el partit al minut 53, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el revolta sortien al contraatac. La falta llançada per Roger Jonda va sortir força alta sense massa perill.
  • 221 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Loïc Steenbergen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Storrökarna BK

Goles Goles

  • 136 Minuto 55 (Gol evento especial inexperiencia rival): Aimo Gennari va deixar patent la seva inexperiència al minut 55, quan mitjançant una errada de principiant va regalar la pilota al rival i Marco Feltis va marcar sense oposició, posant el marcador a 1 - 1 per a SBK.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 54 (Ocasión de contra por la izquierda): SBK van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 54, però el xut de Anders Bengtsson des de l'esquerra va sortir desviat.