Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730697457

Amistoso (Int., RC) 730697457 Información oficial sobre el partido 730697457 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido 0 - 2 Porfiriese Alineación oficial del equipo 'Porfiriese' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Oslo F.C. Alineación oficial del equipo 'Oslo F.C.' en el partido 0 - 1 Porfiriese Alineación oficial del equipo 'Porfiriese' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oslo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 17 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Alonso Vitores que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 242 Minuto 36 (Ocasión de contra por la izquierda): Oslo van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 36, però Alonso Vitores va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 236 Minuto 105 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Luigi Carp haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Oslo al minut 105.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tahina Rakotomalala de Oslo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 114 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Grimón de Oslo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 116, Biel Boixeda de Oslo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Porfiriese

Goles Goles

  • 173 Minuto 95 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Marc Cuatrecases va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 109 (Gol por el centro): Levik Çelaj de Porfiriese va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 109. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Levik Çelaj va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Milton Villamarín, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 273 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 63, quan en Uwe Wink va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 115 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Luigi Carp. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pablo Betancourt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Fausto Gioeli de Porfiriese va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Marc Cuatrecases de Porfiriese amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.