Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696994

Amistoso (Int.) 730696994 Información oficial sobre el partido 730696994 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 4 - 1 ForthySuckers Alineación oficial del equipo 'ForthySuckers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raspanchoas Alineación oficial del equipo 'Raspanchoas' en el partido 2 - 0 ForthySuckers Alineación oficial del equipo 'ForthySuckers' en el partido
Tiene suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raspanchoas

Goles Goles

  • 107 Minuto 3 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Raspas Bengt-Eric Duvland va anotar el 1 - 0 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 187 Minuto 21 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Raspas va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 21 va arribar el 2 - 0 quan en Baltazar Rodríguez va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 134 Minuto 33 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Raspas al minut 33, que va llançar ajustat al pal en Layne Renwick. 3 - 0 pels locals.
  • 185 Minuto 72 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 72 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Raspas. A fi d'aconseguir el 4 - 0, van tocar-la en curt per tal que Santiago Peñacerrada xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Mike Gör era fer passades de llarga distància. Al minut 57 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jef Kalkema però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Didac Lancia, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

ForthySuckers

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, ForthySuckers seguien lluitant fins al final. Al minut 79, fruit d'aquests esforços, Dimitris Foulidis va marcar el 4 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 41 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el ForthySuckers sortien al contraatac. La falta llançada per Anton Gonlag va sortir força alta sense massa perill.
  • 240 Minuto 52 (Ocasión de contra de falta): ForthySuckers va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Anton Gonlag va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, Dimitris Foulidis de ForthySuckers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.