Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696932

Amistoso (Int., RC) 730696932 Información oficial sobre el partido 730696932 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 0 - 1 Realamen Alineación oficial del equipo 'Realamen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Guepardo Balompié Alineación oficial del equipo 'Guepardo Balompié' en el partido 1 - 1 Realamen Alineación oficial del equipo 'Realamen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
72,8 % 6,3 % 21,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guepardo Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Guepardo Aleix Senent quasi va assolir l'empat al minut 82 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Quim Torró es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Realamen

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Miguel Ángel Piñeros es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 16 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guepardo. La jugada d'estratègia del Realamen per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en 钱 (Qian) 德轩 (Dexuan) va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Aleix Alegre haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Realamen al minut 17.
  • 283 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Realamen quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Mats Moen va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Timon Robert Langthaler de Realamen la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.