Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730696239

Amistoso (Int., RC) 730696239 Información oficial sobre el partido 730696239 en Hattrick

20.03.2024 16:30:00

FC København Alineación oficial del equipo 'FC København' en el partido 6 - 1 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC København Alineación oficial del equipo 'FC København' en el partido 3 - 0 C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido
Tiene bastante suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC København

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 els aficionats van embogir quan en Yaqthan Tahir Al-Maskary va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de København.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Al minut 35 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jesus Pimentão, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a København.
  • 130 Minuto 41 (Gol de falta): Als 41 minuts, Yaqthan Tahir Al-Maskary va ampliar l'avantatge de København amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 134 Minuto 43 (Gol de penalti): Als 43 minuts de joc, els nois de København van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Yaqthan Tahir Al-Maskary augmentant l'avantatge per als locals: 4 - 0.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): København va aconseguir el 5 - 0 quan Mambulu Kitunka va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Yaqthan Tahir Al-Maskary va augmentar la diferència de København a 6 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El København ho intentava per la dreta per mitjà de Mambulu Kitunka, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Mambulu Kitunka de København gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Natanael Fontana de København va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 48 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Natanael Fontana se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Patrik Nørskov de København va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C. D. Villada

Goles Goles

  • 106 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Diego Solaun va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 58, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del CD Villada, mentre ja celebrava el 5 - 1, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 53 (Ocasión de contra por la derecha): Siro Castellbo va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de CD Villada que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.