Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730695170

Amistoso (Int.) 730695170 Información oficial sobre el partido 730695170 en Hattrick

20.03.2024 11:30:00

Beattock Celtic Alineación oficial del equipo 'Beattock Celtic' en el partido 4 - 3 111.TPZ Alineación oficial del equipo '111.TPZ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Beattock Celtic Alineación oficial del equipo 'Beattock Celtic' en el partido 1 - 7 111.TPZ Alineación oficial del equipo '111.TPZ' en el partido
Tiene bastante suerte 1.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.94Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beattock Celtic

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Beattock contenien la respiració mentre en Aaron Cover s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 46 (Gol por la izquierda): Beattock va augmentar la diferència quan Marzal Martínez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Beattock va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Vice Plastić progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Beattock pel centre va donar un gran resultat: el gol de Vice Plastić va posar el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 22 (Ocasión evento especial córner peinado): Mattia Di Terlizzi quasi marca en una jugada assajada de córner que Aaron Cover havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 239 Minuto 23 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Marzal Martínez va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Adrao Alarcón per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Bradley McQuarrie. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 59 (Ocasión de penalti): L'afició local no podia creure el que veien els seus ulls quan Martin Stenskär va fallar un penal al minut 59.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Vice Plastić de Beattock va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Vice Plastić va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

111.TPZ

Goles Goles

  • 150 Minuto 56 (Gol de falta): Els visitants van retallar distàncies al minut 56 a 3 - 1 gràcies al bon llançament de lliure directe de Pasqual Arxé, que va passar per sota les cames del porter local.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, Fructuoso Osorio va pentinar un córner cap al segon pal que José Cagide va rematar a gol completament sol, marcant així el 3 - 2.
  • 153 Minuto 90 (Gol por la derecha): Al minut 90, Fructuoso Osorio va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per 111.TPZ en aconseguir el 4 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Diego Duque va rematar amb l'empenya exterior desviat.