Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730694675

Amistoso (Int.) 730694675 Información oficial sobre el partido 730694675 en Hattrick

20.03.2024 12:30:00

can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 1 - 2 Leverpool Alineación oficial del equipo 'Leverpool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
can llong 2 Alineación oficial del equipo 'can llong 2' en el partido 4 - 0 Leverpool Alineación oficial del equipo 'Leverpool' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

can llong 2

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip llong va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Luis Vieregg va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): llong va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 3 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alberto Azorín ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Víctor Nieto-Armijo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de llong se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Víctor Nieto-Armijo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Echalaz va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 62 per blocar una centrada d'en Pablo Echalaz va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de llong.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafael Bordonada va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Sergi Alomar de llong va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jaime Zuloaga de llong es va guanyar la targeta groga merescudament.

Leverpool

Goles Goles

  • 140 Minuto 23 (Gol de contra de falta): Leverpool va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Asbjørn Mjelva la va transformar en el 0 - 1.
  • 174 Minuto 70 (Gol de penalti): En Asbjørn Mjelva va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 1 - 2 al minut 70. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Elmo Spencer va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 36, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Diego Pérez va aconseguir desviar el seu xut a córner.