Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730694459

Amistoso (RC) 730694459 Información oficial sobre el partido 730694459 en Hattrick

20.03.2024 12:20:00

Toros de La Vaca Alineación oficial del equipo 'Toros de La Vaca' en el partido 0 - 5 The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Toros de La Vaca Alineación oficial del equipo 'Toros de La Vaca' en el partido 0 - 4 The Warriors C.F. Alineación oficial del equipo 'The Warriors C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Toros de La Vaca

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Blas Gazagaibarra de Toros va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Wilhelm Blesky de Toros va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

The Warriors C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Fernando Cuadrillero de WARRIORS va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 182 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Jaime Abejaro va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Al minut 53 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jaime Abejaro va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 183 Minuto 71 (Gol por la derecha): Al minut 71, un xut de Joakim Falkquist des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a WARRIORS l'avantatge per 0 - 5. Rafael Cuadrillero en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): WARRIORS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Cisse Pirotte va desviar el xut final de Espiridião Provonost després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 237 Minuto 33 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Bertie Barker va fer al minut 33 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Joakim Falkquist, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Fernando Cuadrillero quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Cisse Pirotte, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Julián Doz, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Julián Doz va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Abelado Teran va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60, Jaime Abejaro de WARRIORS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bertie Barker de WARRIORS es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.