Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730693942

Amistoso 730693942 Información oficial sobre el partido 730693942 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Hafh'drn n'ghft syha'h Alineación oficial del equipo 'Hafh'drn n'ghft syha'h' en el partido 7 - 1 Ztaki Club Alineación oficial del equipo 'Ztaki Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Hafh'drn n'ghft syha'h Alineación oficial del equipo 'Hafh'drn n'ghft syha'h' en el partido 5 - 0 Ztaki Club Alineación oficial del equipo 'Ztaki Club' en el partido
Tiene suerte 5.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hafh'drn n'ghft syha'h

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Hafhdrn contenien la respiració mentre en Gérard Mukamba s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 124 Minuto 40 (Gol de penalti): Corria el minut 40, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Hafhdrn s'avançava en el marcador després que en Eugenio Marchiori xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 143 Minuto 54 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Hafhdrn eren letals, i Gunnar Eriksson va aprofitar-ne un per aconseguir el 3 - 1 entrant des de la dreta.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Amb 62 minuts jugats, en Kasjan 'Monster' Nitkowski va augmentar l'avantatge de Hafhdrn a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Hafhdrn va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Elias Jeremy Soutschek, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 5 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Hafhdrn va augmentar la diferència quan Adrian Zeană no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 1.
  • 133 Minuto 80 (Gol por la derecha): El 7 - 1 va pujar al marcador quan Hafhdrn va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Michele Richli des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): En Limay Amin, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 220 Minuto 38 (Ocasión de falta): Eugenio Marchiori quasi dona a Hafhdrn l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 65 quan Esteban Moraga de Hafhdrn gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Elias Jeremy Soutschek.

Ztaki Club

Goles Goles

  • 162 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Gaetano Scabbia va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 37.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gaetano Scabbia de Ztaki es va emportar una amonestació al minut 2 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Forest Clabon de Ztaki va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.