Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730692702

Amistoso (Int., RC) 730692702 Información oficial sobre el partido 730692702 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 3 - 4 Dijabolcine Alineación oficial del equipo 'Dijabolcine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 4 - 3 Dijabolcine Alineación oficial del equipo 'Dijabolcine' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
49,8 % 23,6 % 26,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 110 Minuto 14 (Gol de falta): Una falta al minut 14 va proporcionar un lliure directe al Déjà. Erni Förster va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Felício de Paula ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Déjà es posava per davant 2 a 1.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Felício de Paula trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 3 - 4 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Déjà va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Josep Miquel Torta va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maurício Pescadinha.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Filip Râşnovean va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Déjà.
  • 202 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Al 80, Andrick Ortiz hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Maurício Pescadinha. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Dijabolcine

Goles Goles

  • 170 Minuto 13 (Gol de falta): Dija B.S.K va passar a dominar el partit per 0 - 1 després d'un golàs de falta de Ernest Malempré.
  • 105 Minuto 55 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Lucas White rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Felix Silva, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!
  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Ivaylo Peychev va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Dija B.S.K i marcant el 2 - 3.
  • 141 Minuto 79 (Gol de contra por el centro): El Dija B.S.K era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Ernest Malempré va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 8 (Ocasión por la derecha): En Lucas White va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 205 Minuto 15 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Dija B.S.K va estar a punt de marcar quan Felix Silva va fer una passada impressionant a Lucas White, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ivaylo Peychev.