Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730692453

Amistoso (Int., RC) 730692453 Información oficial sobre el partido 730692453 en Hattrick

20.03.2024 12:25:00

Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 1 - 5 NK Bratstvo BK Alineación oficial del equipo 'NK Bratstvo BK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Las Palmas de Gran Canaria Alineación oficial del equipo 'Las Palmas de Gran Canaria' en el partido 1 - 1 NK Bratstvo BK Alineación oficial del equipo 'NK Bratstvo BK' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,6 % 3,0 % 17,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Palmas de Gran Canaria

Goles Goles

  • 101 Minuto 69 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Aiden Northedge, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 5 per a Las Palmas.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 51 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Bru Prunés va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Srđan Lambulić. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

NK Bratstvo BK

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): NKB va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Harun Kadić va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 136 Minuto 32 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Roberto de Berceo s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Yiorgakis Dandoulakis, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 0 - 2.
  • 186 Minuto 37 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El NKB va contraatacar amb una pilota llarga, que va acabar a peus del davanter, que va rebre una falta dura per part del defensor. La falta es podia llençar directament, però van decidir obrir a banda i fer un centre des d'allà, per tal que en Nikolay Latyshev rematés de volea a la xarxa. El 0 - 3 pujava al marcador al minut 37.
  • 182 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Al minut 38 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Dubeň va ser l'anotador del 0 - 4.
  • 116 Minuto 61 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Anish Athlye va acabar en una passada genial cap al jugador de NKB Daniel Dubeň, que va marcar el 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Anish Athlye després de 62 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Xalo Otero Pedrayo va poder desviar-lo a córner.