Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730692199

Amistoso (Int., RC) 730692199 Información oficial sobre el partido 730692199 en Hattrick

20.03.2024 10:50:00

FK Mosevac UNITED Alineación oficial del equipo 'FK Mosevac UNITED' en el partido 0 - 3 Estrella Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Estrella Blanca CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FK Mosevac UNITED Alineación oficial del equipo 'FK Mosevac UNITED' en el partido 0 - 1 Estrella Blanca CF Alineación oficial del equipo 'Estrella Blanca CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FK Mosevac UNITED

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 22 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Mosevac va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Jakob Ledou va sortir per sobre el travesser.
  • 237 Minuto 75 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Luka Lovrenčič va fer al minut 75 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sivert Larsson, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Mosevac van sortir al contraatac amb encert al minut 83, però João Tiago Curvello no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 241 Minuto 94 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mosevac, l'equip va recuperar la pilota al minut 94 i va contraatacar. En Jorge Delfim va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Norbert Reichlin de Mosevac va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Mats Rageth de Mosevac va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 0 - 0.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Mosevac Nguyễn Tường Lân va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Raimundo Reina de Mosevac va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

Estrella Blanca CF

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Estrella va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Joseph Nuyts va quedar-se sol davant el porter Suren Shria, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 6 (Ocasión de falta): Zakarias Iturrate va xutar magistralment una falta al minut 6 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 270 Minuto 36 (Ocasión de falta): El Estrella va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 36 amb un llançament de falta perillós. En Zakarias Iturrate però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 274 Minuto 93 (Ocasión de penalti): Al minut 93 de partit, Zakarias Iturrate de Estrella va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 107 (Tarjeta roja directa): Al minut 107, Josep Enric Claravall de Estrella va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 122 (Penalti marcado (técnico)): Què fàcil sembla vist així! El tècnic Francisco Cervela va clavar el 0 - 1 per a Estrella amb una precisió mil·limètrica.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Estrella, Zakarias Iturrate, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 0 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Bradley Leito de Estrella, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Michael Schnetter en un bon llançament des del punt fatídic. 0 - 3.