Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 730691953

Amistoso 730691953 Información oficial sobre el partido 730691953 en Hattrick

20.03.2024 12:05:00

Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido 4 - 0 Pozal Alineación oficial del equipo 'Pozal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic premianenc Alineación oficial del equipo 'Atlètic premianenc' en el partido 2 - 0 Pozal Alineación oficial del equipo 'Pozal' en el partido
Tiene suerte 2.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic premianenc

Goles Goles

  • 121 Minuto 24 (Gol por el centro): Al minut 24 els aficionats van embogir quan en Vladislav Alipiev va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Atlètic.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Atlètic al minut 68, que va llançar ajustat al pal en Josias Vieira. 2 - 0 pels locals.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 69, el Atlètic va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Julián Visigodos, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 130 Minuto 70 (Gol de falta): Als 70 minuts, Josias Vieira va ampliar l'avantatge de Atlètic amb un 4 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Fernando Sánchez del Atlètic ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Michael Oppitz al minut 26 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Jens Liepack va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Fernando Sánchez va estar a punt de sentenciar el partit al minut 74, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): En Josias Vieira, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ananda Abeyaratne de Atlètic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Pozal

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Pozal, l'equip va recuperar la pilota al minut 75 i va contraatacar. En Nicolás Emanuel Salis va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Pozal Guenter Hiesche quasi marca al minut 76 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Robert Łukaszyk l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Balthasar Schermerhorn.